www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 23 de juny del 2011

Josep Maria Mir Padullés (l'advocat del CN Barcelona), amb l'atletisme del Barça

Josep Maria Mir Padullés,
l'advocat del CN Barcelona
La singularitat de l'atletisme
Dins l'amalgama de les diferents seccions no professionals del FC Barcelona, l'atletisme defensa la seva singularitat. En aquest sentit, Josep Maria Mir, de la comissió esportiva de la secció, apunta: «L'atletisme és un esport individual i no hi ha una lliga regular com passa en altres especialitats. Nosaltres competim en el campionat d'Espanya de clubs, que només consta de tres encontres i normalment un d'aquests es disputa a Catalunya.»

Precisament, els equips masculí i femení del Barça s'han de jugar l'ascens a divisió d'honor la setmana vinent a Saragossa i Valladolid, respectivament.

Mir va enviar ahir una carta als atletes de la secció amb l'objectiu de transmetre un missatge de tranquil·litat: «Crec que les mesures anunciades pel club no afectaran l'atletisme, tot i que de segur veurem minvat una mica el pressupost de la secció a conseqüència de la situació econòmica general.»

Clica per a llegir l'article original (03-06-2011)




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)