www.moncenebista.blogspot.com                                                            www.moncenebista.blogspot.com

dijous, 3 de febrer del 2011

Josep Maria Mir Padullés (el simpàtic advocat dels 'pinotxos' del CN Barcelona), gran aficionat a l'atletisme  ... i a la caça

Josep María Mir Padullés, nou President de la Comissió de Clubs de la Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA)

Josep Maria Mir Padullés
(Clica per a engrandir)
El passat 23 d'octubre del 2010, Odriozola va informar de la incorporació de José María Mir Padullés a la Junta de Govern de la Real Federació Espanyola d'Atletisme com a nou representant del Futbol Club Barcelona. A més li nomena President de la Comissió de Clubs en substitució de José Ortuño, que va dimitir fa un mes. Mir és el nou President de la Secció d'Atletisme del FC Barcelona des del passat estiu i ja va formar part de la Junta durant els anys '80 quan era Delegat d'Atletisme del club blaugrana, D'altra banda, José María Mir Padullés, advocat en exercici del bufete "de Vargas, Mir & Lazuen - Abogados Asociados", va ser el President del Comitè de Competició i Jurisdicció de la RFEA des de 1991 fins al passat mes de setembre de 2010 que va ingressar en la Junta de Govern.

Sent l'atletisme una de les seves passions (en el mes de juliol del '73 l'amic Josep Maria signava uns excel·lents 52" en 400 mts), no és estrany que aquest advocat del CN Barcelona —que ja va defensar exitosament al club cenebista fa uns 10 anys en el cas de l'ex-soci Pepe Bedmar— fos un dels tres aspirants a la presidència de la Federació Catalana d'Atletisme, juntament amb Romà Cuyàs (ja llavors president i Ex-Secretari d'Estat per a l'Esport), i Carme Valero (la primera atleta olímpica espanyola i dues vegades campiona del món de cross) en les eleccions celebrades el març del 2008.

   Aquestes eleccions a la FCA    les va guanyar Romà Cuyàs    per tercera vegada consecutiva    amb 29 vots, per davant dels    24 que va sumar la    candidatura encapçalada per    Josep Maria Mir Padullés    (veure vídeo). Carme Valero    va sumar 12 paperetes i va    haver-hi dos vots en blanc.    Van exercir el seu dret al vot 64 dels 83 clubs que figuraven en el cens.

Però a banda de les hores que dedica aquest prestigiós jurista a la seva passió atlètica, encara li queda temps per ser el cap del comitè de disciplina de la Federació Catalana de Caça, membre del seu comitè d'apelació, i també advocat de la citada federació.

Si t'ha interessat aquest post, potser que també t'interessi:
◘  Josep Maria Mir Padullés (l'advocat del CN Barcelona), amb l'atletisme del Barça
◘  El malgratenc Lluís Pellicer Mateu, un periodista d'El País manipulador ... i manipulat

6 comentaris:

Alex (El Clot) ha dit...

¿Quién paga a este abogado del C.N.B, que defiende a los culoescobas de Millans, Vallvé, Moncunill, Albado y Meseguer? Pues paga el socio del C.N.B., conocido con el sobrenombre de "el siwana".
Este tío cobra del dinero que los socios pagamos, no de los cinco palanganeros de la directiva, que encima han pedido una indemnización de 8.000 euros para cada uno, directamente a sus bolsillos.
Negocio redondo para el abuelo cebolleta y sus impresentables directivos. No se gastan un céntimo en contratar a un abogado que los defienda, y encima pretenden embolsarse 8.000 euros por barba.
Como he leído en el blog de un tal Pernambucano: Por favor, que alguien llame al camión de la basura para llevarse a estos sinvergüenzas!!!

Pet de llop ha dit...

Teclejant en Google les paraules "josep maria mir padullés", o "advocat mir padullés", apareix en la primera, la segona i la cinquena entrada aquest blog, en el qual Meca mostra proves de frau de la junta directiva del nostre estimat club.
És impagable el servei que està fent el blog del Meca per a desemmascarar al president Millans, el nostre 'abuelo cebolleta'.
¡¡Aquest blog està molt viu!!

Enric Meca Fernández ha dit...

Voldria felicitar a l'advocat del CN Barcelona, Josep Maria Mir Padullés, tot esperant que aquest cop no presenti una nova demanda a títol personal, contra la meva persona, per voler-lo felicitar. Dic això perquè aquest advocat, que porta molts anys defensant al CN Barcelona i als seus directius, ja ha presentat una primera demanda penal en contra meva, també a títol personal, per un delicte d'obstrucció a la justícia. I tot per l'article que vaig escriure sobre ell mateix el passat dia 3 de febrer d'enguany, reproduint —a manera de còpia i enganxa— algunes informacions sobre aquest lletrat aparegudes a El Mundo Deportivo, a TV3, i als webs de la Federació Espanyola d'Atletisme i Federació Catalana de Caça. Res més lluny de intimidar-lo, com argüeix aquest senyor, per la seva condició d'advocat dels "trileros" i "troleros" directius del CN Barcelona.

Bé, el motiu de la meva felicitació és l'èxit assolit pel FC Barcelona en el recent Campionat d’Espanya de Clubs de Primera Divisió d’Atletisme, sent J.M. Mir Padullés membre de la comissió esportiva del FC Barcelona. El FC Barcelona ha quedat el primer en un quadrangular, en el que competia contra un equip aragonès i dos equips canaris.

Com bé va sortir publicat el passat 1 de maig en el web del FC Barcelona (secció atletisme), el Sr. Mir ha expressat la seva satisfacció pel resultat en acabar el primer quadrangular: “Estem molt contents pel resultat, perquè hem guanyat còmodament al Monzón”. Mir també ha declarat la seva satisfacció i confiança pel fet d’haver aconseguit l’objectiu de la temporada, que és pujar a la Divisió d’Honor: “Estem a Primera Divisió i aquesta victòria és un pas previ per accedir a la Divisió d’Honor. Aquesta és la primera fita que hem superat amb molt d’èxit. Esperem que en la propera jornada també anem en la mateixa línia”.

Perri Méison ha dit...

Vaya...no conocía al bufete este de "de Vargas, Mir & Lazuen - Abogados Asociados" y a Don José María Mir Padullés, el abogado de los sinvergüenzas directivos del club.

Puede que este picapleitos sepa mucho de su especialidad, de Derecho Inmobiliario (que estaría por ver), pero ciertamente ha hecho gala de muy escaso conocimiento de los medios digitales, internet y las formas de comunicación que se usan en él, y sólo ha hecho que perjudicar a sus clientes, los sinvergüenzas directivos del club, pues Meca sigue tan feliz con su blog.

Els setze jutges ha dit...

Internet és un invent meravellós i el Sr. Mir hauria de saber que si intenta censurar alguna cosa en Internet, només quedarà com un idiota.

Moltes vegades la pressió exercida per evitar una informació és molt pitjor que ignorar-la. Es diu "efecte Streisand" i ja és tan popular en Internet com Wikileaks o la Wikipedia.

Els bytes no admeten domadors.

Sulayman ha dit...

Home, jo crec que tampoc és com per dir que l'advocat Mir és un inútil perquè no ha aconseguit tapar-li la boca al Meca.

Ell solament intentava defendre les causes (perdudes) d'uns clients, malgrat que siguin els impresentables directius del C.N.B.

Tots hem de menjar d'alguna cosa, i el Sr. Mir també.

Publica un comentari a l'entrada

¿SABíAS QUE ... el ex-vicepresidente primero del CN Barcelona, el turronero Federico Moncunill Gallo, aparece citado en la documentación del corrupto Caso Brugal, según puedes leer en El País?

Morositat de Sebastià Millans,
ex-president del Club Natació Barcelona
(Clica AQUÍ per a llegir l'article sencer)

Clica la imatge per engrandir-la

¿Y SABíAS ADEMÁS QUE ... el ex-vicepresidente económico del CN Barcelona, Pere Meseguer Miranda, ya directivo cenebista en el año 1970, fue uno de los 25 imputados judicialmente en el escándalo financiero —Caso Banca Catalana— que sacudió a la sociedad catalana en la década de los ochenta?

Creative Commons License
Free counter and web stats

 
Blavor, l'himne del CN Barcelona (any 1975) Blavor, amb el baríton Marcos Redondo (any 1932)